Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Siyonist Askerler, Batı Yaka'ya Saldırdı

Siyonist rejim askerleri dün gece ve bugün sabah, Batı Yaka'nın muhtelif noktalarına baskın düzenleyerek, Hamas taraftarı bazı kişiler ve aktivistleri gözaltına aldılar.  

01 Haziran 2018
Siyonist Askerler, Batı Yaka'ya Saldırdı

Batı Yaka'nın Beytlahim vilayetindeki Ed-Dehişe Kampı'nda bu sabah  işgal güçleriyle yaşanan şiddetli çatışmalar sırasında Filistinli beş genç yaralandı.
 
Filistinli medya kaynakları, işgal askerlerinin sivil bir araçla kampa gelerek Şehit Said Iyd Mahallesi'nde konuşlandıklarını, askerlerden bazılarının kampın karşısındaki binaların çatılarına çıktıklarını bildirdi.
 
Kaynaklar, işgal askerlerinin kampta Ganayim ailesine ait eve baskın düzenlediğini ve Ahmed Cemal Ganayim isimli genci gözaltına aldığını ifade etti.
 
Ed-Dehişe Kampı'nın ana girişinde işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı, çatışmalar sırasında Filistinli beş gencin gerçek mermi ve plastik mermiyle yaralandığı belirtildi.
 
İşgal askerlerinin baskının ve çatışmaların ardından askeri ciplerle ve kampa geldikleri sivil araçla birlikte kamptan ayrıldıkları kaydedildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.