Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Direniş ekseni: Tekfiri, İsraili ve Amerikancı Projeyi Akamete Uğratmıştır

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel sekreteri Yardımcısı, Amerika ve batının kayıtsız şartsız olarak siyonist İsrail rejimine destek vermesine temasla, direniş ekseninin bölgedeki Amerikancı, İsrail ve Tekfiri komployu akamete uğrattığını bildirdi.  

31 Mayıs 2018
Direniş ekseni: Tekfiri, İsraili ve Amerikancı Projeyi Akamete Uğratmıştır

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim kasım dün bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uluslararası güvenliğe destek bahanesiyle Hizbullah'ı terörist nitelemekte ve ona karşı bir takım yaptırımlar uygulamaktalar. Oysa Hizbullah Lübnan topraklarını işgalden kurtarmak ve Lübnan halkına onur kazandırmak için çaba harcamakta ve Lübnan ve Filistin halklarının gerçek savunucusudur" dedi.
 
Amerika'nın demokrasi ve özgürlük iddialarında bulunurken aynı zamanda siyonist İsrail rejimine destek verdiğini hatırlatan Şeyh Naim Kasım, Suudilerin de Yemen'de halka karşı savaş açarak Yemen halkına destek verdiklerini iddia etmekte olduklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.