Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Netanyahu, İran'la İlgili İddialı Belgeleri Fransa Ve Almanya'ya Gönderecek

Siyonist rejim Başbakanı Netanyahu, İran'a karşı şovunun devamında Almanya ve Fransa'ya uzmanlar göndermek niyetinde olduğunu söyledi.  

02 Mayıs 2018
Netanyahu, İran'la İlgili İddialı Belgeleri Fransa Ve Almanya'ya Gönderecek

Siyonist rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu dün yaptığı açıklamada, Almanya ve Fransa yöneticileriyle konuştuğunu ve İsrail'in bu iki ülkeye İran'ın nükleer çalışmalarıyla ilgili kendi elindeki bilgileri paylaşmak üzere uzmanlar göndermek istediğini ifade etti.
 
Netanyahu'nun ofisi tarafından atılan twitte, Siyonist rejimin ilerleyen günlerde İran'ın nükleer programı ile ilgili elde edilen bilgileri Almanya ve Fransa ile paylaşmak üzere bu iki ülkeye uzmanlar göndereceğini bildirdi.
 
Siyonist rejim Başbakanlığı Ofisi ayrıca, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile İran'ın nükleer programı ve iddia edilen yeni kanıtlar konusunun görüşüldüğünü duyurdu.
 
Reuters haber ajansı, Netanyahu'nun sunduğu tüm kanıtların henüz nükleer anlaşmanın imzalanmadığı 2015 yılından öncesine ait olduğunu yazdı.
 
İran İslam Cumhuriyeti, Siyonist rejim ve Batılı ülkelerin nükleer silah elde etmeye çalıştığına dair iddialarını her daim reddetmiştir.
 
İşgal rejimi İsrail 200-400 nükleer başlığa sahip olurken rejim Başbakanı İran aleyhinde iddialarda bulunuyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.