Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Doğu Guta Tamamen Temizlenme Eşiğinde

Doğu Guta'daki kaynaklar, Suriye ordusu Doğu Guta bölgesini teröristlerden tamamen temizleme noktasına yaklaştığını belirtiyor.  

29 Mart 2018
Doğu Guta Tamamen Temizlenme Eşiğinde

Askeri kaynaklar, Suriye ordusu Doğu Guta’nın güneyini teröristlerden tamamen temizledikten sonra birliklerini Duma kentine doğru sevkettiğini ve bu kentin kuşatmasını, kentte bulunan Ceyşül İslam terör örgütü üyeleri teslim olmadıkları takdirde kente operasyon düzenleyerek Doğu Guta’yı tamamen teröristlerden temizleyeceklerini belirtiyor.
 
Bu arada Ceyşül İslam terör örgütü ile Duma’dan çekilmeleri yönündeki müzakerelerin henüz sonuca ulaşmadığı da belirtildi.
Daha önce Suriye'deki Rus güçler Ceyşül-İslam teröristlerine Doma'dan çekilme konusunda karar vermeleri için iki gün süre vermişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.