Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CAFERİDER Yönetim Kurulu üyeleri Özgündüz İle Bir Araya Geldi

Kısa adı CAFERİDER olan ? Caferilik İnancını Tanıtma, Eğitim ve Araştırma Derneği 7. Olağan Kongresi 18 Mart Pazar günü İstanbul?da birlik ve beraberlik içerisinde üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşmişti.  

24 Mart 2018
CAFERİDER Yönetim Kurulu üyeleri Özgündüz İle Bir Araya Geldi

CAFERİDER başkanlığına yeniden seçilen Av. Sinan Kılıç ve yeni yönetim kurulu üyeleri Türkiye Caferileri Lideri ve CAFERİDER’in Onursal Başkanı Selahattin Özgündüz ile bir araya geldiler.
 
CAFERİDER Başkanı Av. Sinan Kılıç Türkiye’deki tüm Caferileri’in doğal üyeleri olduğunu belirterek, CAFERİDER’in çalışmalarını bütün Türkiye’yi kapsayacak şekilde sürdüreceklerini dile getirdi.
 
Selahattin Özgündüz de, "birlik ve beraberliğin, Türkiye’deki barışın bütünlüğün önemine vurgu yaparak CAFERİDER’in yeni yönetimine başarılar diledi. Bu yoldaki çalışmalara toplum olarak desteğimizi sürdüreceğiz." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.