Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Tahran'a Gidiyor

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, ?parlamenter diploması? faaliyetleri kapsamında önümüzdeki günlerde İran?ı ziyaret edecek.  

01 Mart 2018
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Tahran'a Gidiyor

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, komisyonun önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği yurt dışı ziyaretlere ilişkin üyelere bilgi verdi. Bozkır’ın tutanaklarına yansıyan bilgilendirmesine göre, komisyon 3-6 Mart tarihlerinde İran’a gidecek ve başkent Tahran’da temaslarda bulunacak. Komisyon bir sonraki ziyaretini İsviçre’ye gerçekleştirecek. Komisyon üyeleri 13-15 Mart tarihlerinde İsviçre’nin başkenti Bern’de olacak. 
 
TBMM Dışişleri Komisyonu, nisan ve mayıs aylarında da Ukrayna, Sırbistan, Estonya ve Rusya’yı da ziyaret etmeyi planlıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.