Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail Zindanlarında 213 Filistinli Esir Şehit Oldu

Filistinli Esirler Kurumu, dün yayınladığı bildiride, 1967'den beri terör rejimi İsrail zindanlarında en az 213 Filistinli esirin şehit edildiğini bildirdi.  

23 Şubat 2018
İsrail Zindanlarında 213 Filistinli Esir Şehit Oldu

Esirlerden 75'i, kasıtlı öldürme, 7'si direk kurşunlanarak, 59'u  hastalıklarının tedavi edilmemesi sonucu ve 72'nin de  işkenceyle şehit olduğu anlaşılıyor.
 
Bu arada Filistin İnsan Hakları Merkezi, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Rafah kentinin doğusunda işgal güçlerinin Filistinli çocuklara yönelik öldürücü silahlar kullanmasını, saldırıda iki çocuğun şehit olmasını ve ikisinin de yaralanmasını kınadı.
 
İşgal güçlerinin sivilleri hedef alan saldırılarını sürdürdüğünü belirten Filistin İnsan Hakları Merkezi, 18 Şubat Pazar günü  konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin Cumartesi akşamı hiçbir gerekçe yokken Filistinli iki çocuğu şehit ettiğini bildirdi. 
 
Bu arada siyonist rejim İsrail cezaevlerinde 7 bin civarında Filistinli esirin tutulduğu bildiriliyor.Allah birliğimizi bozmasın. Biz evladımızı evlatlarımızı sevgili gelinlerimizin eşini torunumuzun babasını bezeyip askere gönderip,
vatana feda olsun diye gönderirken her hangi bir partinin oyu güçlensin diye göndermiyoruz.
vatana olan borcunu ödesin diye gönderiyoruz. en ayıp şey siyasete alet etmektir. ben kınıyorum kim yaparsa yapsın. benim şehidimin kanı 
kimsenin koltuk sevdasının kurbanı değil bu vatanın fedasıdır.
 
orada meşruriyetimizin ameriikadan farklı olarak delili oranın yasal hükümetiylee mutakıp olamımızdır.
başka türlü amerika ile farkımız kalmaz israillede. çok şükür üçlü zirveler gerçekleşti geçtiğimiz günlerde.
bununla birliikte askeri bir harekatı sivil kişilerin konuşmasınada ben anlam veremiyorum. Musstafa Kemal atatürk konuşurdu
ama onun ömrü cephelerde geçmiş komutandı sivil kişileriin bu konu hakkında konuşşmallrınıda doğru bulmuyorum. sen görev verdiğin zaman gerisini komutanlarımıza bırakacaksın.
siyasilerimiiz farklı konuşarak milletimizin arasına farklılık sokuyor. bunları boş verin allahtan korkun.
bu teknik meselelerdir artık askere bırakın gerisini kendisi yapacaktır...
siyasilerimizin bu konu hakkında dikkatli olamlarını tavsiye ediyorum allah vatanıımızı ve bölgemizi korusun...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.