Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suriye'de DAEŞ Unsurları ABD Tarafından Afganistan'a İntikal Ettiriliyor

Haber kaynakları, Amerika'nın liderliğindeki sözde DAEŞ karşıtı koalisyon güçlerinin Suriye'deki DAEŞ unsurlarını Afganistan'a intikal ettirdiklerini bildirdiler.  

22 Şubat 2018
Suriye'de DAEŞ Unsurları ABD Tarafından Afganistan'a İntikal Ettiriliyor

Amerikan helikopterleri DAEŞ unsurlarını Afganistan'a intikal ettirirken,  bununla ilgili Youtube ve Facebook'taki filmler de bu gerçeği  kanıtlıyor.
 
Bu arada Suriye'nin kuzeyinde yer alan Haseke'de isminin açıklanmasını istemeyen  bir kaynak, bölge ahalisinin kürt güçlerin kontrolündeki bölgede bulunan bir cezaevi yakınında Amerikan helikopterlerinin DAEŞ unsurlarını taşıdığını gördüklerini bildirdi.
 
Daha önce de Irak medyası Amerikan helikopterlerinin Irak ve Suriye'de DAEŞ mensuplarını Afganistan'a taşıdığını bildirmişti.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.