Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Amerikan Koalisyon Uçakları Yine Saldırdı: 12 Sivil Öldü

Amerikan liderliğindeki koalisyon savaş uçaklarının Çarşamba gecesi Deyruzzur'un Hecin bölgesine saldırısı sonucu 12 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.  

22 Şubat 2018
Amerikan Koalisyon Uçakları Yine Saldırdı: 12 Sivil Öldü

ABD-Koalisyon savaş uçakları Deyrizor’un doğusundaki Hacin kasabasına hava saldırıları düzenledi. Çarşamba günü gerçekleşen bu saldırıda 12 sivil hayatını kaybetti.
 
Çarşamba günü de düzenlenen benzer saldırıda 9'u kadın toplam 16 sivil hayatını kaybetmişti. keza Pazartesi günü de koalisyon uçaklarının saldırısında Deyruzzur'da 10'u bir ailenin üyesi 15 kişi hayatını kaybetmişti.
 
Suriye yönetimi defalarca BM ve Güvenlik konseyine ayrı ayrı mektuplar göndererek Amerika liderliğindeki koalisyon güçlerinin Suriye'deki cinayetlerinin son bulmasını istemişti.
 
Amerika son yıllarda terör örgütleri ile mücadele bahanesi ile defalarca Suriye ve Irak'ta sivilleri hedef almıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.