Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bahreyn El'Vifak Cemiyeti Bahreyn Halkını Övdü

Bahreyn El'Vifak Cemiyeti Bahreyn inkılabının 8. yıldönümüne katılan Bahreyn halkının görkemli varlığının takdire şayan olduğunu bildirdi.  

17 Şubat 2018
Bahreyn El'Vifak Cemiyeti Bahreyn Halkını Övdü

Lübnan el'Ahd  gazetesine göre, Bahreyn el'Vifak Cemiyeti, 4 şubat 2018 Bahreyn inkılabının 8. yıldönümü münasebetiyle Bahreyn'in çeşitli kent ve kasabalarında halkın görkemli katılımının takdire şayan olduğunu bildirdi.
 
El'Vifak Cemiyeti, halkın Bahreyn'de baskıcı rejim karşısında direnişinin devam edeceğini bildirirken Bahreyn halkının serbest seçimlerle işbaşına gelecek bir hükümet, özgürlük, siyasi beyan hürriyeti gibi  en temel hakları istediklerini ama bu isteklere Bahreyn rejiminin askeri yöntemlerle  engel olduğunu bildirdi.
 
El'Vifak Cemiyeti, halkın inkılabın 8. yıldönümü merasimlerine görkemli katılımının Bahreyn buhranının ne kadar derin olduğunu ve zulmün ne kadar fazla olduğunu gösterdiğini bildirdi.  
 
       

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.