Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bahreyn Halk Kıyamı Yıl Dönümünde İnsan Hakları İhlali

Bahreyn despotu Alı Halife rejimi güvenlik güçleri Bahreyn halkının kıyamı yıl dönümünde yeni insan hakları ihlaline imza attılar.  

17 Şubat 2018
Bahreyn Halk Kıyamı Yıl Dönümünde İnsan Hakları İhlali

İnsan hakları İzleme Örgütü dün Cuma günü Bahreyn halkının, kıyam yıl dönümü dolayısıyla ülkenin en az 40 bölgesinde muhalefet etkinliği düzenlediğini ve bu gösterilerden en az 17'sinin polis güçleri tarafından şiddete baş vurularak sindirildiğini bildirdi.
 
Öte yandan Bahreyn halkının 14 Şubat devriminin 7. yıldönümü dolayısıyla dün akşam saatlerinde ülkenin dört köşesinde geniş çaplı gösteriler düzenlediği belirtildi.
 
Bahreyn halkı 14 Şubat devriminin 7. yıldönümü dolayısıyla dün akşam tekrar sokağa indi.
 
“Voice of Bahrain” sitesinde yer alan habere göre, Bahreyn halkı dün akşam saatlerinde 14 Şubat devriminin 7. yıldönümü anısına ülkenin dört bir yanında büyük çaplı gösteriler gerçekleştirdi.
 
Haberede, Bahreynlilerin El Şahure, Ebu Saybe ve diğer bölgelerde sokaklara indiği bildirildi.
 
Bahreyn halkı Al Halife karşıtı sloganlar atarak inkılapçılara karşı uygulanan şiddet içerikli eylemlerin durdurulmasını istedi.
 
Bahreynliler 14 Şubat 2011'de ülkeye eşitlik,adalet ve özgürlük getirmek amacıyla Al Halife karşıtı gösteriler düzenlemişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.