Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yemen'den Suudi Arabistan'a Balistik Füze

Yemen Ensarullah Hareketi?nce Suudi Arabistan'ın Necran kentinde yer alan hava kuvvetleri üssüne bir balistik füze atıldı.  

19 Ocak 2018
Yemen'den Suudi Arabistan'a Balistik Füze

Al Mayadeen sitesinde yer alan habere göre, Suudi Arabistan'daki Necran kentinde yer alan hava kuvvetleri üssüne Yemen Ensarullah Hareketi tarafından kısa menzilli bir balistik füze fırlatıldı.
 
Yemenli bir askeri kaynak, “Çarşamba günü Ensarullah güçleri, El Cuf vilayetindeki El Muhaşme bölgesinde bulunan Abdurabbu Mansur Hadi’ye bağlı güçlere yönelik bir operasyon düzenledi. Bu operasyon sonucu en az 20 Mansur Hadi yanlısı öldürülürken çok sayıda paralı savaşçı da yaralandı” açıklamasını yaptı.
 
Suudi Arabistan ile başında bulunduğu ittifakın Yemen’e yaptığı saldırıdan 3 seneye yakın bir dönemin ardından şimdiye dek binlerce kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.