Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Enserullah Lideri: İşgalcilerin Komplo Ve Fitneleri Başarısız Oldu

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik El Husi Yemen?de bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada, bugünün Yemen halkı için büyük ve önemli bir gün olduğunu belirterek; ?Bugün tüm komploların yok olduğu bir gündür? dedi. 

05 Aralık 2017
Enserullah Lideri: İşgalcilerin Komplo Ve Fitneleri Başarısız Oldu

Yemen ordusu ve halk komitelerini gösterdikleri direniş ve mücadeleden dolayı tebrik eden el Husi; “Yemen’i tehdit eden büyük oyunları yok etmeyi başardık” ifadesini kullandı.
 
Konuşmasının devamında el Husi; “Halkımız, neden işgale karşı duranların bugün düşmanın komplolarına kanarak işgalcilerle orak hareket ettiklerini sormakta. Biz bunun olacağını öngörüyorduk. Ve buna karşı da önlemlerimizi almıştık” dedi.
 
“İşgalci Suud rejimi desteklediği paralı askerlere hava desteği vererek başkent Sana’yı yok etmeye çalışmakta” diyen Abdulmelik el Husi düşmanın kendilerini farklı cephelerde meşgul ederek komplo ve fitnelerini Yemen’de hayata geçirmeye çalıştığını ancak başarılı olamadığını belirtti.
 
Abu Dabi’yi hedef alan füzenin BAE için öneli mesajlar taşıdığını belirten el Husi; “Yemen’e saldırmaya devam ettikleri müddetçe güvende olmadıklarını bilecekler” dedi.
 
“İşgalci ülkeler işgallerinin yenildiğini ve işgalden vazgeçmeleri gerektiğini bilmelidirler” diyen el Husi Suudi Arabistan ve BAE’yi destekleyen ülkelere seslenerek “Zaman bu ülkelere yatırım yapma zamanı değil” ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.