Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Halep'in Güneyinde İki Köy İşgalden Kurtarıldı

Suriye ordusu ve müttefik güçleri bugün Halep'in güney doğusundaki Mezra ve Azize Abisan köylerini Nusra Cephesi teröristlerinin işgalinden kurtardı.  

01 Aralık 2017
Halep'in Güneyinde İki Köy İşgalden Kurtarıldı

İran'ın Arapça yayın yapan el-Alem tv kanalının bildirdiğine göre, Suriye ordu birlikleri ve müttefikleri ayrıca Hama vilayetinin kuzey doğusundaki Mestrihe köyünü temizleyerek, köydeki Nusra teröristlerini yok ettiler.
 
Suriye ordusu ve müttefik güçleri, başkent Şam'ın güney batı çevresindeki Berdia adlı stratejik öneme sahip tepenin etrafında operasyon yaparak, bölgenin doğusundaki dağlık bölgelerini işgalden kurtardı.
 
Suriye ordusu geçtiğimiz hafta, Nusra Cephesi teröristlerini yok etmek amacıyla Şam banliyöleri ve Kuneytera çevresinde başarılı bir operasyon yaparak, teröristlerin işgali altındaki geniş alanı kurtarmayı başardı.
 
Irak ve Suriye'de IŞİD'in son kalesi sayılan El-Bukemal'ın 19 Kasım'da Suriye birlikleri ve direniş güçlerince işgalden kurtarıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.