Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana Öğretmenleri Yemekte Bir Araya Geldi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ?Öğretmenler Günü? yemeği organize etti.  

27 Kasım 2017
Zehra Ana Öğretmenleri Yemekte Bir Araya Geldi

Düzenlenen öğretmenler günü kutlama yemeğine ev sahipliği yapan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meftune Atam başta olmak üzere dernek yöneticileri, Zehra Ana Eğitim Koordinatörü Ali Dermirtekin, Zehra Ana Azerbaycan Okulu Müdürü Serdar Koca ve öğretmenleri, Zehra Ana Okul Takviye Kursu Müdürü Cihat Gök ve öğretmenleri, Zehra Ana Oyun Evi müdiresi Aslıhan Açık ve öğretmenleri katıldı.
 
Yemekte kısa bir konuşma yapan Meftune Atam, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladıktan sonra düzenlenen yemeğe katıldıkları için eğitimcilere teşekkür etti. “Böyle bir aileye sahip olduğumuz için onur duyuyoruz. Biz güzel ve büyük bir aileyiz, inşallah beraberliğimiz hedeflerimiz tamamlanıncaya kadar devam eder.” dedi.
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.