Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Al-i Halife Rejimi Şeyh Ali Selman'ı Katar Adına Casusluk Yapmakla Suçluyor

Bahreyn mahkemesi el Vefak Partisi Genel Sekreteri Şeyh Ali Selman ve 2 üyesini Al-i Halife rejimini yıkmak ve Katar adına casusluk yapma suçlaması ile yargılama kararı aldı.  

13 Kasım 2017
Al-i Halife Rejimi Şeyh Ali Selman'ı Katar Adına Casusluk Yapmakla Suçluyor

Halihazırda 4 yıllık ceza süresinin 3. yılını hapiste dolduran el Vefak Partisi Genel Sekreteri Şeyh Ali Selman ve diğer iki üyesi, Şeyh Hasan Sultan ve Ali el Asud, için Katar adına casusluk yapmak ve rejimi devirme suçlamaları ile yeniden yargılama sürecinin başladığı ve yargılamaların 27 Aralık tarihinde gerçekleşeceği belirtildi.
 
Şeyh Ali Selman ve diğer iki parti üyesi hakkındaki suçlamalar arasında Katar adına casusluk, ülkenin milli ve ekonomik menfaatlerine basın ve medya üzerinden zarar vermek, devlet sırrı olarak kabul edilen askeri ve savunma bilgilerini başka organlar ile paylaşmak ve Al-i Halife rejimine yalan iftiralarda bulunma iddiaları yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.