Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Trump Yönetiminin Suudi Rejimine Desteğine Yönetim İçinden Eleştiri

Amerikan temsilciler meclisinin bir üyesi Trump yönetiminin Suudi rejimine verdiği desteği eleştirerek bu rejimin IŞİD terör örgütünün en büyük destekçisi olduğunu bildirdi. 

19 Ekim 2017
Trump Yönetiminin Suudi Rejimine Desteğine Yönetim İçinden Eleştiri

Amerikan temsilciler meclisi üyesi Tulsi Gabbard CNN'e yaptığı açıklamada Trump yönetiminin Arabistan rejimine verdiği desteğe temasla, Washington'un terörizmle mücadele iddiasının çelişkili olduğunu bildirdi.
 
Tulsi Gabbard, Trump yönetiminin Suudi rejimi ile yakın ilişki ve işbirliğinin bu rejimin IŞİD terör örgütü ve öteki terör gruplarına desteği daha da artırmasına sebep olduğunu bildirdi.
 
Suudi rejiminin bölgede terör örgütlerine desteklediği ayrıca Yemen halkına yönelik acımasız bir savaşı sürdürdüğü bir ortamda Trump yönetimi Arabistan'la 110 milyar dolar değerinde silah anlaşması imzalamıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.