Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Temel KARADENİZ Zeynebiye Camii Şantiyesini Ziyaret Etti

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ, Belediye Başkan Yardımcısı M.Besim Müftüoğlu ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sırrı Caferoğlu Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi Şantiyesini Ziyaret Etti 

26 Mayıs 2017
Temel KARADENİZ Zeynebiye Camii Şantiyesini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Temel KARADENİZ ve beraberindeki  heyeti Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, Zeynebiye Camii Dernek Başkanı Ali Şahintekin, Proje Müdürü Mehti ŞEREN, Proje Sorumlusu Murat TAZEGÜL ve Dernek Yönetimi karşıladı. 

Proje sorumlusu İnş.Müh. Murat Tazegül ziyaretçilere inşaatın yapım aşalamarını, teknik ayrıntıları ve gelinen durumu bir sunum eşliğinde anlattı. 

Yapılan çalışmaları yerinde gören Temel KARADENİZ, bölgemizde böylesine büyük ve halkımızın faydasını gözeten bir projenin devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirip iyi dilek ve başarı temennilerinde bulunarak ziyaretini tamamladı.











Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.