Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hama'da IŞİD Mensubu 300 Terörist Öldürüldü

Suriye ordusu HAMA?da IŞİD mensubu 300 teröristin öldürüldüğünü ve ayrıca Dera?da en?Nusra cephesine bağlı teröristlerin mevzilerinin yerle bir edildiği ve bir çoğunun öldürüldüğünü bildirdi. 

27 Nisan 2017
Hama'da IŞİD Mensubu 300 Terörist Öldürüldü

Suriye  kaynakları, ordunun Hama bölgesine düzenlediği saldırıda  çok sayıda teröristin de yaralandığını ve onlara ait 20 aracın ve iki tankın da imha edildiğini, mühimmat depolarının vurulduğunu bildirdi.
 
Bu arada Suriye ordusunun Şam etrafında el’Kabun mahallesinde  ilerlemesini sürdürdüğü ve en’Nusra teröristleriyle şiddetli çatışmalar  yaşadığı ve bölgede teröristlere ait bir tünelin imha edildiğini ve burada bulunan bütün en’Nusra teröristlerinin öldürüldüğünü bildirdi.
 
Suriye savaş uçakları  Homs’un kuzeydoğusunda iki ayrı köyde teröristlerin mevzilerine düzenlediği saldırıda da çok sayıda terörist öldürülürken teröristlerin topçu birliği grubu hedef alındı.
 
Diğer yandan IŞİD elebaşlarından Ebu Muhammed et’Telavi ve terör örgütünün topçu güçleri sorumlusu Temim el’Cuani, Dera’da Suriye ordusunun saldırısında öldürüldüler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.