Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ehl-i Sünnet Fraksiyonu'ndan Suriye'deki Cinayetlere Kınama Mesajı

İran Meclisi Ehl-i Sünnet Fraksiyonu Suriye?de Fua ve Kefarya'dan tahliye edilenlerin konvoyuna düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı. 

19 Nisan 2017
Ehl-i Sünnet Fraksiyonu'ndan Suriye'deki Cinayetlere Kınama Mesajı

İran İslami Şura Meclisi Ehl-i Sünnet Fraksiyonu bir duyuru yayınlayarak Suriye’de tekfirci teröristlerin Fua ve Kefarya’da mahsur kalanları taşıyan otobüslere düzenlediği intihar saldırısını şiddetle kınadı.
 
Duyuruda, “Batı güçlerince eğitilip beslenen tekfirci teröristler bir kez daha insanlık dışı ve barbarca terör eylemi gerçekleştirerek yüzlerce mazlum Suriyeli kadın ve çocuğu katletti. Suriye’nin “Fua” ve “Kefarya” bölgelerinde mahsur kalan Şiilerin kurtarılması yönünde aylarca süren çabaların sayesinde güvenli bölgelere taşınmaları için uzlaşıya varılırken Batı yanlısı teröristler barbarca terör eylemi düzenleyip kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere yüzlerce masum sivili şehit düşürdü” ifadelerine yer verildi.
 
İran İslami Şura Meclisi Ehl-i Sünnet Fraksiyonu, tüm İslam dünyası ve uluslararası toplum’dan böylesi eylemlere karşı gereken tedibrlerle tepki vermelerini istedi.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.