Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İdlib Gerçeklerini Dile Getiren Abdüllatif Şener'e Tepkiler

Abdüllatif Şener, Suriye?nin İdlib bölgesinde kimyasal silahla gerçekleştirilen ve Esad hükümetine yıkılmaya çalışılan katliamı ?Muhaliflerin Kimyasal Silah Tesisinde Patlama? diye paylaştı. 

06 Nisan 2017
İdlib Gerçeklerini Dile Getiren Abdüllatif Şener'e Tepkiler

AKP kurucularından ve eski bakanlarından Abdüllatif Şener, yaptığı İdlib açıklamasıyla yandaş medyayı çok kızdırdı.
 
Yandaş medya  ‘Şener’den skandal paylaşım’ gibi başlıklarla verdiği linç devam ediyor ama Şener yaptığı paylaşımı silmedi.
 
Olaydan sonra açıklamalarda bulunan Rusya ve Suriye yetkilileri kimyasal saldırının söz konusu olmadığını belirterek ‘kimyasal silah’ gerçeğine vurgu yaptılar. Son yapılan açıklamada Rusya Savunma Bakanlığı, muhaliflerin ellerinde tuttukları depoda kimyasal silah bulundurulduğunu, muhaliflerin canlı kalkan olarak tuttuğu sivillerin muhaliflerin elindeki kimyasal silahlar yüzünden hayatını kaybettiğini açıkladı.

Şener’in söz konusu paylaşımı şöyle:
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.