Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz'den Teşekkür Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, Nevruz Bayramı ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü münasebetiyle bir teşekkür mesajı yayınladı. 

21 Mart 2017
Özgündüz'den Teşekkür Mesajı

"Herkesin Nevruz (Ali) bayramını kutluyor, bu baharın bütün muminlere, aziz milletimize ve onun en güzide azası camiamıza huzur, bereket, barış ve saadet getirmesini, gözleri gönülleri (hak hakikata) döndüren, geceyi gündüzü çekip çeviren, halleri yılları değiştiren yüce Rabbimden niyaz ederim. Ayrıca bu bayramla birlikte Hz. Zehra'nın (s.a.) viladet kutlamasını birlikte icra eden Zehra Ana Derneği'ne ve ona kol kanat olan, programın ihtişamına katkıda bulunan herkese ve her kuruma bâ husus Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA'ya , Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ'e ve Yar. Doç. Zahra Faturechi Hanım'a teşekkürü borç bilirim."
 
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.