Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Dünya Müslüman Kadınlar Günü ve Nevruz Bayramı İstanbul'da Kutlanacak

Hz. Fatıma'nın doğum günü Dünya Müslüman Kadınlar Günü ve baharın müjdeleyicisi Nevruz'un aynı tarihlere denk gelmesi sebebiyle Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, uluslararası nitelikte görkemli bir törene hazırlanıyor. 

15 Mart 2017
Dünya Müslüman Kadınlar Günü ve Nevruz Bayramı İstanbul'da Kutlanacak

Türkiye'nin en büyük amfi-tiyatrosu olan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek törene, bu yıl büyük bir katılımın olması bekleniyor. Zehra Ana Derneği bu büyük program için uzun süredir devam eden hazırlıklarını hızlandırmış durumda.
Geçtiğimiz yıllarda tam bir şenlik havasında geçen ve örnek olarak gösterilen Halkalı'daki Nevruz Bayramı ve uluslararası nitelikte düzenlenen yerli-yabancı bir çok misafirin katılımıyla gerçekleşen Dünya Müslüman Kadınlar Günü programları birleştirilerek coşkulu bir törenle kutlanacak. Sürpriz konuklar ve hediyeler programa renk katacak.
 
19 Mart Pazar günü 14.30'da başlayacak töreni İstanbul'daki Ehlibeyt dostları ve Cem Tv canlı yayını ile tüm dünya eş zamanlı izleyebilecek.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.