Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Berlin İmam Cafer Sadık Camii'nden Taziye Mesajı

CABİR Kurucu Başkanı,Zeynebiye hareketi hamisi ve banisi Hüccetül İslam vel Müslimin Hacı Şeyh Hamit Turan'ın vefatı nedeniyle dünyanın dört bir yanından taziye mesajları geliyor 

10 Şubat 2017
Berlin İmam Cafer Sadık Camii'nden Taziye Mesajı

??? ??? ???? ???? ??????
  ??? ??? ?????? ??? ?? ??????? ???? ?? ??? ????
“Bir âlim öldüğünde İslam’da kapanmayan bir gedik oluşur.”
 
Ehlibeyt mektebinin güzide ve seçkim alimlerinden sayın Hücceti'l İslam Şeyh Hamit Turan'ın vefat haberi camizmizi derinden kederlendirmiştir.
 
Toplumumuzun emektarı, halkına mihriban bir baba, öz Muhammedi islamın yaşanması için gece gündüz çalışan, ilmi, hilmi, basireti, duru İslami düşüncesiyle halkımızın yolunu aydınlatan Hücceti'l İslam Şeyh Hamit Turan'a  Allah'tan rahmet diliyoruz.
Bu elim açı ve kayıbı, başta İmam Zaman'a, onun naipleri fakihlerimiz'e, yarım asır dava arkadaşı olan Türkiye Caferileri Lideri Hücceti'l İslam Selahattin Özgündüz'e, kederli ailesine, sevenlerine ve Ehlibeyt dostlarına başsağlığı diliyoruz. 
Ruhu şad mekanın cennet olsun.
 
İmam Cafer Sadık camii Yönetim Kurulu.
 
Berlin/Almanya
 
10.02.2017

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.