Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İzmir Adliyesinde Şehitler İçin Tören Düzenlendi

Dün İzmir'de yaşanan saldırıda hayatını kaybeden polis Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can için İzmir Adliyesinde tören düzenlendi.  

06 Ocak 2017
İzmir Adliyesinde Şehitler İçin Tören Düzenlendi

Hem adliye içinde de hem adliye önünde büyük kalabalık vardı. Yargı mensupları, adliye çalışanları, milletvekilleri törene katıldı. Çok sayıda vatandaş da adliye önüne akın etti.

 
Avukatlar terörü protesto etmek için cübbelerini giydiler.
 
Şehit adliye çalışanı, evli ve 3 çocuk babası Musa Can'ın Türk Bayrağına sarılmış tabutu adliyeye getirildi. İzmir şehitleri için adliyede tören Bu sırada Musa Can'ın yakınlarının feryatları herkesi ağlattı. MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın da gözyaşlarını tutamadığı görüldü.Musa Can'ın ailesinden fenalaşanlar oldu. Sağlık ekipleri fenalaşan acılı aile üyelerine müdahalede bulundu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da törene katılmak üzere adliyeye geldi. Bekir Bozdağ Musa Can'ın ailesine taziyelerini iletti.
 
Şehit polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi de alkışlar ve gözyaşları arasında adliyeye getirildi.
 
Tören şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Bu sırada adliyeye sığmayan ve dışarıda bekleyen vatandaşlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde bağırdı.
 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.