Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamaney'in Uluslararası Temsilcisi Zeynebiye'de (Foto)

İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamaney'in temsilcisi Ayetullah Qumi Zeynebiye'yi ziyaret etti.  

10 Ekim 2016
İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamaney'in Uluslararası Temsilcisi Zeynebiye'de (Foto)

11 Ekim Salı Halkalı'da yapılacak olan Evrensel Aşura Matem Merasimi sebebiyle İstanbul'a gelen İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamaney'in özel kalemi ve Uluslararası temsilcisi Muhsini Qumi Zeynebiye'yi ziyaret etti.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile biraraya gelen Muhsini Qumi,Zeynebiye Cami ve Kültür merkezi inşaatını gezdi.

Özgündüz ve Muhsin Qumi'ye ziyaret sırasında, İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu,CABİR Başkanı Hasan Karabulut,Caferider Başkan Yardımcısı Niyazi Şeren,Ekber Fellahnejad, İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi Dr.Raşidi, Zeynebiye Cami imamı Ehed Talan, Almanya İmam Ali Camii İslam Merkezi Başkanı Muhammed Mücahidi, ZHGM Basın sorumlusu Mehti Atam'da eşlik etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.