Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ebu Azrail : IŞİD'den Sonra Sıra Suud Hanedanında

Irak halk güçleri komutanlarından Ebu Azrail lakaplı Eyyüb Falih Rabii, IŞİD?den sonra Suud hanedanına sıra geleceğini vurguladı. 

13 Temmuz 2016
Ebu Azrail : IŞİD'den Sonra Sıra Suud Hanedanında

Irak’ta Ebu Azrail lakaplı halk güçleri komutan Rabii, tekfirci teröristlerin korkulu rüyası İran’ın Kudüs Ordusu ve Komutanı General Kasım Süleymani olduğunu belirtti.
 
Ebu Azrail, bir operasyonda tekfircilerin telsiz görüşmelerinde Kudüs Ordusu ve Fatımiyun Tugayı’nda yer alan İranlı ve Afgan askerlerin operasyona katılmamış olmaları için dua ettiklerini duyduklarını vurguladı.
 
Suud hanedanına değinen Ebu Azrail, Suud hanedanına tüm gücü ile IŞİD’e destek vermelerini tavsiye ettiklerini, çünkü Irak ve Suriye’de IŞİD’in icabına baktıktan sonra Yemen’de Ensarullah kardeşlerine yardıma gelerek Suud hanedanının dosyasını ebediyen düreceklerini kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.