Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İran'dan Özgündüz'e Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in misafiri olarak Türkiye'ye gelen Uluslararası Camiatül Mustafa Üniversitesi Rektörü Arafi ve İran İslam İnkılabı Rehberi Temsilcileri Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü ziyaret etti. 

13 Mayıs 2016
İran'dan Özgündüz'e Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in özel davetlisi olarak ülkemize gelen Uluslararası El Mustafa Üniversitesi Rektörü Ayetullah Alirıza Arafi; beraberindeki heyetle beraber Zeynebiye'yi ziyaret etti.
 
12 Mayıs Çarşamba öğle namazında Zeynebiye'ye ye gelen heyeti,Dünya Caferi Alimler Birliği Hasan Karabulut ve Zeynebiye camii imamı Ehed Talan karşıladı.
 
Zeynebiye'de kılınan öğle namazının ardından heyet ,Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'e ziyarette bulundular.
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.