Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Konya ve Erdebil Kardeş Şehir Oluyor

Konya?da İran ve Türkiye arasında il bazında işbirliği yolları iki ülke karma komisyonu yetkilerinin katılımıyla ele alındı. 

11 Nisan 2016
Konya ve Erdebil Kardeş Şehir Oluyor

Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyon 25. Dönem Toplantısı için Konya’da bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve İran Telekomünikasyon ve Bilişim Teknolojileri Bakanı Mahmoud Vaizi,Konya Sanayi Odası ile İran- Türkiye Sınır İlleri Ticaret ve Sanayi Odaları düzenlediği toplantıda iki ülke için bir çok işbirliği konusunu ele aldılar.

İran ve Türkiye Milletvekillerinin ve Konya’nın üst düzey yetkililerinin katıldığı bu toplantıda Konya ve Erdebil illerinin ortak toplantılar düzenleyerek iki ilin kardeş şehir olmaları yönünde ortamlar hazırlamaları kararı alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.