Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Mossad: Suud, İsrail'in Müttefiki

İsrail istihbarat örgütü MOSSAD?ın eski başkan yardımcısı Menahim Nahik Nefut Arabistan?ın İsrail rejimin dostu ve müttefiki olduğunu belirtti. 

22 Mart 2016
Mossad: Suud, İsrail'in Müttefiki

MOSSAD Eski Başkan Yardımcısı Menahim Nahik Nefut İsrail kanal 2 televizyonuna verdiği demeçte İsrail rejiminin 60’lı yıllardan beri Suudi Arabistan’ı artık düşmanı bilmediğini belirtti.
 
Menahim Nefut İsrail’in Suudi Arabistan’da bir çok dostu ve müttefiki olduğunu, onların ise İsrail’i artık düşman görmediklerini ifade etti.
 
MOSSAD Eski Başkan Yardımcısı Menahim Nahik Nefut ayrıca İsrail’in diğer Arap ülkeleri ile ilişkilerine işaretle, artık bu ülkelerin, İsrail’in Filistin topraklarından çıkmasını istemediğini belirtti.
Daha önce bazı haber kaynakları İsrail’in Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Bahreyn gibi bazı Arap ülkeleri ile olan ilişkilerine dair bilgiler yayınlamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.