Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İran'dan Türkiye'ye Başsağlığı

Türkiye'nin Başkenti Ankara?da dün akşam saatlerinde gerçekleşen terör saldırısına komşu ve dost devlet İran İslam Cumhuriyeti'nden kınama ve başsağlığı. 

18 Şubat 2016
İran'dan Türkiye'ye Başsağlığı

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Cabiri Ensari yaptığı açıklamada; Ankara’da meydana gelen 28 kişinin öldüğü 61 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısını ağır bir şekilde kınadı ve bu terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine, Türkiye Milleti ve Devletine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek, Türk halkının acılarını paylaştıklarını bildirdi.
 
Ensari; terörle mücadele konusunda ülkelerin ortak tavır alınmasının önemini dile getirerek, küresel terör karşısında bunun bir zaruret olduğunu açıkladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.