Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suudi Arabistan Ağır Bedel Ödeyecek !

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Cabir Ensari, Şeyh Nimr?in Suudi Arabistan tarafından idam edilmesine ilişkin bir açıklama yaparak, Suudi yönetiminin bu girişimini şiddetle kınadı. 

03 Ocak 2016
Suudi Arabistan Ağır Bedel Ödeyecek !

Cabir Ensari, “Dünya’da güven ve istikrar ve bazı bölge hükümetleri varlığının tekfirci terör örgütleri tarafıdan hedef alındığı bir dönemde Şeyh Nimr gibi dini alimlerin idam edilmesi sadece Suudi Arabistan’ın tedbirsizlik ve sorumsuzluğunu gösteriyor” dedi.
 
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü “Tekfirci terör örgütlerini destekleyen Suudi Arabistan ülke genelinde yönetimi eleştirenleri baskıya maruz bırakıp idam ediyor. Tabii ki bu temelsiz siyaset faillerini de kapsayacak ve Suudi Arabistan da bu politkasını yüzünden ağır bedeller ödeyecektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.