Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Irak'ta Kaçırılan Türk İşçiler Serbest

Irak'ın başkenti Bağdat'ta kaçırılan 16 işçinin tamamı 25 gün sonra serbest bırakıldı. İşçileri, Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakcı teslim aldı.  

30 Eylul 2015
Irak'ta Kaçırılan Türk İşçiler Serbest

 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından, 2 Eylül'de Irak'ın başkenti Bağdat'ta stat inşaatının şantiyesinde kaçırılan 16 Türk işçinin serbest bırakıldığını açıkladı. Davutoğlu, "Bir süredir Bağdat'ta alıkonulan 16 işçimizi az önce Bağdat büyükelçimiz teslim aldı.
 
Bazı işçilerimizle telefonda konuştum. Çok şükür sağlıkları yerinde. En kısa sürede memlekete dönmeleri için tüm hazırlıklar yapılıyor. Bu süre içinde işçilerimiz için yoğun çaba gösteren tüm Iraklı dostlarımıza kalpten teşekkür ediyorum. Irak'ın yeniden imarı için bugüne kadar olduğu gibi hükümetimiz, şirketlerimiz ve insanımızla Irak'ın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.