Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yemenli Sivillerin Katledilmesi İçin, Suud'a İngiltere Desteği!

İngiltere'nin Suudi Arabistan'ın Yemen'e yaptığı müdahale için Suudi Arabistan'ın operasyonlarına "gizlice" silah sağladığı öne sürüldü. 

12 Eylul 2015
Yemenli Sivillerin Katledilmesi İçin, Suud'a İngiltere Desteği!

Sputnik'in haberine göre İngiltere'nin Suudi Arabistan'ın Yemen'deki müdahalesine destek olarak Suudi Arabistan'a "gizlice" silah sağladığı öne sürülüyor. İngiltere tarafından sağlanan silahlar, Yemen'de yaşanan insani krizi de derinleştiriyor.

 

Oxfam'ın açıklamasına göre su ve yiyeceğe erişimin giderek azaldığı Yemen'de gerçek bir insani kriz yaşanıyor, ancak İngiltere buna aldırmadan Suudi kuvvetlerine "önceki anlaşmaları" bahane göstererek silah sağlamaya devam ediyor.

 

İngiltere'nin Yemen politikasının iki yüzlü olduğu belirtilirken, bir taraftan Yemen'deki insani krizin durdurulmasının istendiği, öte yandan ise Suudi Arabistan'a silah sağlandığı bildiriliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.