Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Rus Askerleri Suriye'ye Vardı

İSRAİL medyası ve Amerikan istihbarat servislerinin Rusya?nın Suriye hükümetinin hava savunma kapasitesini arttırmaya çalıştığı ve ülkede 1000 Rus askeri barındırabilecek bir kamp kurmayı planladığı yönündeki iddiaların Rus yetkililer tarafından yalanlanmasının ardından Suriye?deki Rus askeri birliklerini gösteren yeni fotoğraflar yayınlandı. 

09 Eylul 2015
 Rus Askerleri Suriye'ye Vardı

İngiliz Daily Mail gazetesi Suriye’deki Rus askerlerine ait olduğunu iddia ettiği bir dizi yeni fotoğraf yayınladı. Gazete Rus askerlerin sosyal medya hesaplarından toplandığı belirtilen fotoğrafların Rusya’nın bölgedeki askeri varlığını giderek artırdığını gösterdiğini iddia etti.

Daily Mail, söz konusu fotoğrafların Vladimir Putin’in muhaliflerinden Ukrayna’nın Kiev kentinde yaşayan blogcu Nikolay Makhno  tarafından Rus askerlerin sosyal medya hesaplarından toplandığını ve Suriye’deki Rus askerlerinin sayısının nisan ayından beri hızla arttığına işaret ettiğini belirtti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.