Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

PKK'ya Hava Operasyonu: 12 Hedef Vuruldu

Dağlıca'daki PKK saldırısının ardından belirlenen 12 noktaya düzenlenen hava operasyonunda çok sayıda militan etkisiz hale getirildi. 

07 Eylul 2015
PKK'ya Hava Operasyonu: 12 Hedef Vuruldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda belirlenen 12 noktaya hava operasyonu düzenlendi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dağlıca bölgesindeki PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcı zırhlı araçların geçişi sırasında infilak ettirildi. Militanların saldırısı üzerine başlatılan operasyonlarda kara ve hava operasyonlarına ağırlık verildi. 

Hava şartlarının elverişsiz olmasına rağmen F-16 ve F-4 uçaklarıyla, PKK gruplarına yönelik 12 hedef noktasının vurulduğu ve çok sayıda terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.