Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İddia'ya Göre; Rus Askerleri Suriye'ye Sevk Ediliyor

Rusya ve ABD arasındaki Suriye krizi görüşmelerinden sonuç çıkmayınca Rus birliklerinin Suriye'ye sevk edileceği iddia ediliyor. 

04 Eylul 2015
İddia'ya Göre; Rus Askerleri Suriye'ye Sevk Ediliyor

Rusya ve ABD arasında Suriye krizine çözüm bulmak için geçen hafta Moskova'da yapılan görüşmelerden sonuç çıkmayınca Rus birliklerinin Suriye'ye sevk edileceği öğrenildi.
 
Ukrayna krizi nedeniyle gerilen Rusya-ABD ilişkilerinde Suriye konusundaki ortak çalışmanın yol açtığı iyimserlik havası çabuk dağıldı. Rusya ve ABD arasında Suriye krizine çözüm bulmak için geçen hafta Moskova'da yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Anlaşmazlık haberlerinden sonra Rus medyasında daha önce çıkan "Rusya Suriye'ye askeri birlikler gönderiyor. Ve bu birlikler iç savaşın hüküm sürdüğü cephelere sevkedilecek" şeklindeki yorumlar yeniden gündeme geldi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.