Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Arap Ülkeleri Filistinli Mültecileri Suriye'ye Geri Yolluyor

Arap ülkeleri Suriye'den kaçan Filistinli mültecileri yakalayarak yeniden Suriye'ye yolluyor. 

27 Ağustos 2015
Arap Ülkeleri Filistinli Mültecileri Suriye'ye Geri Yolluyor

The Daily Beast'in haberine göre Suriye'de bulunan çok sayıda Filistinli mülteci, yaşadıkları tehlikeler sebebiyle Suriye'yi terk ederek diğer Arap ülkelerine gitmeye çalışıyor, ancak bu ülkeler gelen Filistinlileri kabul etmeyerek Suriye'ye yeniden gönderiyor.

Haberde bu ülkelerin arasında Ürdün, Lübnan ve Mısır'ın bulunduğu aktarılırken, Filistinliler, Suriyelilere iyi davranılmadığını, ancak kendilerine daha da kötü davranıldığını belirtiyor.

Filistinlilerin gittikleri ülkelerde gizlendikleri, Suriye'ye geri dönmek istemedikleri için insani yardım kuruluşlarına başvuramadıkları ve savaş bitene kadar gittikleri ülkelerde kalmayı bekledikleri aktarılıyor.

The Daily Beast'e konuşan Filistinlilerden biri bunun kendilerinin "kaderi" olduğunu söyleyerek, ömür boyu böyle yaşadıkları ve son yaşananların Filistinlilerin "ölmesini istediklerini" kanıtladığını belirtiyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.