Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Terör Devleti, Teröristliğine Devam Ediyor!

İsrail ordusu, Gazze ablukasını delmeyi hedefleyen 3. Özgürlük Filosu'ndan bir tekneyi müdahale ederek durdurdu. Tunus eski Cumhurbaşkanı Muhammed Munsif el Marzuki'nin bulunduğu tekneye yapılan müdahalenin uluslararası sularda gerçekleşmesi tepkileri artırdı. 

29 Haziran 2015
Terör Devleti, Teröristliğine Devam Ediyor!

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Askerler, Gazze deniz ablukasını delme girişiminde bulunan tekneyi ziyaret ederek arama yaptı" ifadesine yer verildi.
 
Açıklamada, müdahalenin "başarılı olduğu ve teknenin Aşdot Limanı'na doğru götürüldüğü" belirtildi.
 
Müdahalenin, İsrail hükümetinin emriyle gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"Yorucu diplomatik çabaların ardından İsrail hükümeti, donanmayı, Gazze deniz ablukasını delme girişiminde bulunan bir tekneye yönlendirdi. Uluslararası hukuka uygun olarak, İsrail ordusu tekneye bir kaç kez yönünü değiştirmesi tavsiyesinde bulundu. Bunun reddedilmesinin ardından, Gazze Şeridi'ne uygulanan deniz ablukasının delinmesini önlemek için askerler uluslararası sularda tekneyi ziyaret ederek arama yaptı."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.