Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kuveyt Halkı 'Mihrap Şehitlerini' Uğurladı (Foto)

Geçtiğimiz günlerde terör saldırısı sonucu camide şehit olan 28 Kuveytli Müslüman için geniş kapsamlı bir cenaze merasimi düzenlendi. 

01 Ocak 1970
Kuveyt Halkı 'Mihrap Şehitlerini' Uğurladı (Foto)

ABD-İsrail ve müttefiki ülkelerin kurduğu ve desteklediği IŞİD teröristlerinin Kuveyt’te Es-Sevabir bölgesinde bulunan Şiilere ait İmam Sadık (a.s) camisini Cuma namazı esnasında hedef alması sonucunda şehit olan 28 kişi için cenaze merasimi düzenlendi.
 
Şiasıyla, Sünnisiyle binlerce müslümanın katıldığı cenaze merasiminde tekfircilere lanet edilerek birlik ve beraberlik mesajları verildi.
 
Kuveytli “Abdu’l Fettah Mutevvi” İmam Sadık (a.s) camisine düzenlenen terör saldırısı hakkında şöyle dedi: IŞİD’e bir mesajım var!!! Biz Şii ve Sünniler kardeşiz ve birlik ve beraberlik için yaşıyoruz ve onlar bizim aramızda fitne ve tefrika çıkartamazlar.
 
İmam Sadık (a.s) camisine düzenlenen saldırıda şehit olanlarda 8’i İmam Ali’nin (a.s) türbesinin etrafında bulunan Vadiu’s Selam kabristanlığında torağa verilmek üzere Necef-i Eşref’e uğurlandı.    
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.