Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

'İran'la Müzakere Metni Hazır Gibi'

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Baş Müzakereci Sergey Ryabkov, İran ile P5+1 arasında kapsamlı nükleer anlaşma metninin yüzde 90?ının hazırlandığını belirtti. 

27 Haziran 2015
'İran'la Müzakere Metni Hazır Gibi'

 Müzakerelerin son turuna katılmak için Viyana’ya hareketinden önce konuşan Ryabkov “Konuların önemine göre değil kapsamlı anlaşma metninin hacmine göre metnin yüzde 90’ı hazırlanmıştır.”dedi. 
 
Viyana’da İran ile P5+1müzakerelerinin yasa dışı dinlenmesi olasılığına işaret eden Ryabkov, her hangi bir ülkenin adını zikretmeden Rusya’nın müzakerelerin olası dinlenmesi için hazırlıklı olduğunu belirtti. 
 
Ryabkov, istihbarat teşkilatlarının nükleer müzakereye yönelik ilgisinin yüksek olduğunu çünkü bir süre önce İran nükleer müzakerelerinin dinlendiğine dair basında haberlerin yayınlandığını belirti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.