Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye Ramazan Etkinlikleri'nde Coşku Dolu Açılış (Foto)

Zeynebiye Ramazan Etkinlikleri yapılan görkemli açılış programıyla başladı. 

20 Haziran 2015
Zeynebiye Ramazan Etkinlikleri'nde Coşku Dolu Açılış (Foto)

Bu yıl  5.si düzenlenen Zeynebiye Ramazan Etkinliklerinin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Etkinliklerinin açılışını Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz yaptı.

Açılışın ardından programa geçildi. ZHGM Basın Sorumlusu Mehti Atam’ın sunduğu açılış programı Ehlibeyt Alimlerinden Cihan Sarak’ın Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından Zeynebiye Ramazan Etkinlikleri organizatörü Can Gökçe bir konuşma yaptı. Gökçe:

“Ramazan Etkinlikleri bundan 5 yıl önce gayretli bir avuç gencin ihlaslı çalışmalarıyla başlamış toplumsal birlik ve beraberliğin simgesi haline gelmiştir. Bizde bu çizgiyi devam ettirerek Zeynebiye Camiasının simge programı olan bu etkinliği daha iyi yerlere getireceğiz. Etkinliklerden bahsetmek gerekirse her sene olduğu gibi bu yılda; söyleşilerin, panellerin, dua programlarının, Tiyatro gösterilerinin, geleneksel sahne oyunlarının, konserlerin, şiir gecelerinin, açık hava sinema izletilerinin yanı sıra birbirinden ilginç etkinliklerin yer alacağı şenlikte özel aile alanları, çocuklara yönelik eğlence alanları, yeme ve içme standları da yer alacak" dedi.

Gökçe’nin ardından Grup Aktif programda eğlence dolu anlar yaşattı. Grup Aktif’ten sonra Ehlibeyt Zakiri Gürkan Ülgen’in deyişleri programda büyük coşku oluşturdu. Program okunan dualarla son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.