Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

IŞİD'den Suriye'de Soykırım Gibi Katliam!

Suriye'de terör örgütü IŞİD'in, tarihi Palmira kentinin kontrolünü ele geçirmesinden bu yana en az 400 sivili öldürdüğü bildirildi. önceki gün Suriye?de ele geçirdiği Palmira Antik Kenti?nde büyük bir katliam yaptığı iddia edildi. Suriye devlet televizyonu, 400 kişinin katledildiğini öne sürdü 

25 Mayıs 2015
IŞİD'den Suriye'de Soykırım Gibi Katliam!

Suriye resmi haber ajansı SANA'nın sivil güvenilir kaynaklara dayandırdığı haberinde, "IŞİD teröristleri, Tedmur'da (Palmira) çoğunluğunu kadın, çocuk ve yaşlıların oluşturduğu en az 400 kişiyi emirlerini yerine getirmedikleri gerekçesiyle öldürdü" ifadesine yer verildi.

Haberde ayrıca IŞİD militanlarının, aralarında Tedmur Devlet Hastanesi Hemşirelik Bölümü Başkanı ile tüm aile fertlerinin de bulunduğu onlarca devlet memurunu öldürdüğü belirtildi.

Bazı bölge sakinleri sosyal medyada, terör örgütünün kenti ele geçirmesinin ardından sokaklarda yüzlerce ceset görüldüğünü yazdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.