Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suriyeli 'Muhalif' Grup: Suud Kralı Selman'ın Emrindeyiz

Suriye?deki silahlı gruplardan Feylak eş-Şam Yemen?de savaşmak üzere Suudi Kralı Salman?ın emrine 2 bin savaşçı vermeye hazır olduğunu açıkladı. 

18 Mayıs 2015
Suriyeli 'Muhalif' Grup: Suud Kralı Selman'ın Emrindeyiz

Feylak eş-Şam örgütü kendisine ait internet siteleri aracılığıyla yayımladığı bildiride 2 bin savaşçısını Husilerle savaşmaları için Yemen’e göndermeye hazır olduğunu ifade etti.

İdlib’i ve Cisr eş-Şugur’u ele geçiren Nusra Cephesi liderliğindeki Fetih Ordusu adlı koalisyonda da yer alan Feylak eş-Şam, “Hadimu’l Harameyn-i Şerifeyn Kral Selman bin Abdulaziz’in emrinde savaşmaları için 2 bin savaşçı” hazırladıklarını açıkladı.

Örgüt, Yemen’deki savaşa katılmak için 2 bin militan göndermesini, Suudi Arabistan’ın kendilerine verdiği desteğin bir karşılığı olarak niteledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.