Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Pakistan'da Şiilere Hain Saldırı: 41 Ölü

Pakistan?ın Karaçi kentinde motosikletli saldırganların şii Müslümanları taşıyan otobüse rastgele ateş açması sonucunda 41 kişi hayatını kaybetti 

13 Mayıs 2015
Pakistan'da Şiilere Hain Saldırı: 41 Ölü

Pakistan Karaçi’de kimliği belirsiz altı kişinin Şii Müslümanları taşıyan otobüse düzenlediği silahlı saldırı sonucunda 41 kişi hayatını kaybetti. 24 kişinin de yaralı olduğu saldırıda, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Pakistan basını saldırının, motosikletlerle otobüse yaklaşan kimliği belirsiz altı kişinin 9 milimetrelik tabancalar ve kalaşnikoflar kullandığı ve saldırının Dow Tıp Merkezi yakınlarında bulunan Safora Chowrangi bölgesinde gerçekleştirildiği kaydedildi.

Saldırganların saldırı sonrasında olay yerine bazı broşürler bıraktığı aktarıldı; ancak broşürlerin içeriği konusunda henüz bir bilgi verilmedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.