Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Çin: Dünya Düzeni Yeniden Yapılandırılmalı

Çinli yetkililer Rusya ile görüşerek, dünya düzeninin yeniden yapılandırılması gerektiğini, çifte standartların geride bırakılmasına ihtiyaç olduğunu söyledi. 

12 Mayıs 2015
 Çin: Dünya Düzeni Yeniden Yapılandırılmalı

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Çin Halk Cumhuriyeti Merkez Savunma Komisyonu Başkan Yardımcısı Fan Çanlong ile görüştü.

Görüşmenin ardından basına konuşan Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Anatoly Antonov, Çinli yetkililerle ortak noktalarda buluştuklarını, önlerindeki tehlikelerin ve zorlukların benzer olduğunu söyledi.

Çinli yetkililerin "dünya düzeninin yeniden yapılandırılmasına" ihtiyaç olduğunu söylediğini aktaran Antonov, Çin'in "çifte standartların geride bırakılması ve eşit, karşılıklı olarak faydalı ilişkilerin güçlendirilmesi"ni istediğini belirtti.

Antonov, Doğu Çin Denizi'ndeki ortak tatbikatlardan "pratik yararlar" sağladıklarını da belirterek, Mayıs ve Ağustos aylarında Rusya ve Çin'in Akdeniz ve Japon Denizi'nde tatbikat yapacağını aktardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.