Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İmam Ali (a.s)'ın Viladeti Zeynebiye'de Kutlandı (Foto)

İmamet Güneşinin ilk yıldızı, Müminlerin Emiri, Şahı Merdan İmam Ali (a.s)?ın kutlu ve bereketli doğum günü Zeynebiye?de kutlandı.  

04 Mayıs 2015
İmam Ali (a.s)'ın Viladeti Zeynebiye'de Kutlandı (Foto)

3 Mayıs Pazar günü, akşam namazının ardından gerçekleşen viladet programında Zeynebiye Cami Ali Aşıklarıyla doldu taştı.

Hasan Duran’ın sunduğu program, Ehlibeyt Alimlerinden Ş. Zafer Kamacı’nın Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kuran'ı Kerim tilavetinin ardından, Zeynebiye Cami İmamı Ş. Hamit Turan İmam Ali (a.s)’ın kutlu viladetinde birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şunları söyledi: Bugüne kadar çektiğimiz sıkıntıların sebebi birlikten yana eksiklerimizden kaynaklanmaktadır. Birliğimizi sağlamak için ne kadar uğraşırsak Müminlerin Emiri İmam Ali (a.s)’ın gönlünü o kadar hoşnut edeceğiz. Bizler bir arada olacağız birliğimizi sağlayacağız farklı düşüncelerimize fikirlerimize saygı duyacağız. Ülke birliğimizi ve toplum birliğimizi bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin”

Program yurt dışından İmam Ali (a.s)’ın kutlu viladeti için ülkemize gelen Ehlibeyt Meddahı Muhammed Penahendi’nin okuduğu methiyelerle son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.