Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Katliamın Adı ; Cisr Eş Şugur

Nusra Cephesi liderliğindeki teröristler gruplar İdlib?in Türkiye sınırındaki Cisr eş-Şugur kasabasına girerek yüzlerce sivili öldürdüğü öğrenildi  

30 Nisan 2015
Katliamın Adı ; Cisr Eş Şugur

Eğit donat projesi kapsamında tekfirci teröristler Suriye'nin Türkiye sınırındaki  Cisr Es Şugur kasabasını işgal etti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre tekfirciler tarafından köyde adeta mezhebi bir soykırım gerçekleştirilerek yüzlerce sivil kurşuna dizildi.

Katliamın görüntüleri sosyal medyaya da yansıyor, görüntülerde bir grup tekfirci teröristin bir Suriye askerini yakaladıkları görülüyor. Silahı alınan askeri kıstıran cihatçılar, askere Arapça “Alevi misin” diye soruyor. Asker ise silahlı 10 kadar cihatçının karşısında “Evet Aleviyim” diye yanıt veriyor. Elinde kaleşnikof bulunan tekfirci de bu cevabın ardından askere bir tekme atıyor ve ateş etmeye başlıyor. Birkaç mermi sonrasında yere yığılan Alevi Suriye askeri öldürülüyor…

Suriye'de Emperyalist ve Siyonistlerin yönlendirmesi onların İslam coğrafyasındaki maşalarının eliyle  Mart 2011'den bu yana devam eden silahlı çatışmada 220 binden fazla kişinin öldüğü tahmin ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.