Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bahreyn Zindanlarında İşkence Sürüyor

Bahreyn Diktatörlüğü, hak ve özgürlükleri için sokağa çıkan vatandaşlarını cezaevlerine atıp burada onlara akıl almaz işkenceler yapıyor 

28 Nisan 2015
Bahreyn Zindanlarında İşkence Sürüyor

Mir'atul Bahreyn haber ajansı dünkü haberinde, Bahreyn rejimi güçlerinin başta "Cu" hapishanesi olmak üzere tüm cezaevlerinde tutuklulara işkence yaptıklarını ve bu işkencelerde polis köpekleri kullandıkları bildirildi.

Bahreyn İnsan Hakları Merkezi Başkanı Nebil Recepyaptığı açıklamada, Cu hapishanesindeki durumun çok vahim olduğunu belirtti.

 Talib Ali adındaki Bahreynli gencin vücudundaki izlerden, Cu hapishanesinde polis köpeklerinin saldırısına uğradığının kesinlik kazandığı belirtildi.

Talib Ali'nin ailesinin verdiği ifadede, gencin vücudunun değişik bölgelerinde köpek ısırıklarının görüldüğü kaydedildi.

Bahreyn’de 2011’in Şubat ayından beri halkın karşı barışçıl gösterileri, Bahreyn Diktatörlüğü tarafından baskı ve işkencelerle bastırılmaya çalışılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.