Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şahinler Şampiyonluğa İnandı (Foto)

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'un 23. Hafta mücadelesinde kendi evinde Kocaeli takımlarından Gebze Sultan Orhan ile karşı karşıya gelen İfa Sporumuz Furkan Organ'ın kaydettiği jenerik golle 3 puanın sahibi oldu. 

23 Mart 2015
Şahinler Şampiyonluğa İnandı (Foto)

İfa Spor, Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'un 23. Haftasında Kocaeli temsilcisi Gebze Sultan Orhan ile Halkalı İfa Spor Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi.

Nevruz bayramından bir gün sonra gerçekleşen mücadelede bayram havası İfa Spor sahasında devam etti.  Mücadelede tribünler tıklım tıklım doluydu.

Büyük bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısının son dakikasında İfa Spor’un yıldız oyuncusu Furkan Organ'ın attığı harika golle İfa Spor 1-0 öne geçti. Mücadelenin ikinci yarısında başka gol olmazken İfa Spor şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Bir Bayramıda Sezon Sonu Yaşayacağız Allahın İzniyle

Mücadele sonrası değerlendirmelerde bulunan İfa Spor Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Atam:

“Tesislerimizi bayram yerine çeviren stadımızı hınca hınç dolduran camiamıza teşekkür ediyoruz. 3 puan geride olsak dahi şampiyonluğa olan inancımız sonsuz.  Bu takım sezon sonu camiamızı bir bayram daha yaşatacaktır Allah’ın izniyle” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.